McFleming Recruitment

Kantoren: Gans Vlaanderen
   
Hoofdkantoor: Nieuwe baan 4
  2430 Laakdal
x

Login voor kandidaten


Vacature in Limburg

Voor uitdagende vacatures in Vlaanderen, Wallonië en de Nederlandse grensregio bent u bij McFleming Recruitment aan het juiste adres! Op onze vacaturepagina komen dagelijks nieuwe vacatures vrij. Grote kans dat uw droomjob zich tussen deze vacatures bevindt! Onze professionals houden zich uitsluitend bezig met het zoeken naar geschikte kandidaten voor openstaande functies in vast dienstverband. Bent u dus op zoek naar die perfecte vacature in Limburg en omgeving? Dan helpen wij u graag verder.

De service van McFleming Recruitment

De professionals van McFleming Recruitment helpen u graag met het vinden van uw ideale job. We zorgen er dan ook voor dat onze service uniek is en dat u altijd op ons kunt rekenen. De volgende kenmerken maken onze service erg aantrekkelijk:

  • Zeer diverse opdrachtgevers uit verschillende branches
  • Jarenlange (praktijk)ervaring als recruiter
  • Kandidaten worden met respect behandeld
  • Garantie op snelle afhandeling

Bereikbaarheid

Wij begrijpen dat kandidaten overdag niet evident zijn om zich vrij te maken. Daarom kunt u ons iedere werkdag én op zaterdag bereiken tot 20:00 uur. Daarnaast bieden we u graag persoonlijke ondersteuning bij het vinden van uw job. Al onze medewerkers zijn ervaren en zetten zich fanatiek in om u bij te staan in uw zoektocht. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Dat kan via het contactformulier of door te bellen naar 0032 468/117.184

Upload direct uw CV!

Heeft u een interessante vacature in de buurt van Limburg gezien op onze vacaturepagina? Aarzel dan niet en upload direct uw CV, zodat wij deze aan onze partners kunnen presenteren. Ook voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Schroom daarom niet om ons te contacteren!

Direct inschrijven

 

© McFleming Recruitment