McFleming Recruitment

Kantoren: Gans Vlaanderen
   
Hoofdkantoor: Nieuwe baan 4
  2430 Laakdal
x

Login voor kandidaten


Vacature in Antwerpen

Wij zijn McFleming Recruitment, een werving- en selectiekantoor dat zich uitsluitend bezighoudt met het zoeken naar geschikte kandidaten voor openstaande functies in vast dienstverband. Dus bent u diegene die onze partners zoeken? Neem direct een kijkje op onze vacaturepagina om daar achter te komen! Onze mederwerkers zijn stuk voor stuk ervaren en denken graag met u mee. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Upload dan direct uw CV of schrijf u in via het inschrijfformulier. Voor de beste vacature van Antwerpen en omgeving moet u bij McFleming Recruitment zijn!

Uw Antwerpse droomjob

McFleming Recruitment is hét bedrijf dat u bijstaat in uw zoektocht naar de perfecte job. Enkele kenmerken die onze service aantrekkelijk en uniek maken zijn:

  • Dagelijks nieuwe vacatures
  • Veel connecties in diverse branches
  • Van maandag tot en met zaterdag tot 20:00u bereikbaar
  • Professionele en ervaren medewerkers
  • Snelle service

Heeft u onze vacaturepagina al bekeken en staat uw droomjob er niet tussen? In verband met confidentiële redenen naar onze opdrachtgevers toe zetten wij niet alle vacatures online. Aarzel dus niet om ons te contacteren, zodat wij u meer kunnen vertellen over deze vacatures!

Voor elke kandidaat de juiste vacature

Onze professionals hebben jarenlange (praktijk)ervaring als recruiter en zijn daarom in staat om voor elke kandidaat de juiste job te vinden. Wij krijgen bovendien dagelijks nieuwe vacatures binnen, wat de snelheid van het vinden van een job bevordert. Onze partners zijn zeer divers en komen uit verschillende branches. Wilt u hier meer over weten? Neem dan een kijkje op onze opdrachtgeverspagina.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer specifieke informatie over een vacature? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Dat kan via het contactformulier of door te bellen naar 0032 468/117.184. Ook is het mogelijk om u vandaag nog in te schrijven via het inschrijfformulier, zodat direct gepresenteerd kunt worden voor de leukste vacature van Antwerpen en omgeving!

Direct inschrijven

 

© McFleming Recruitment