354
Vacatures online

McFleming Recruitment

Kantoren: Gans Vlaanderen
   
Hoofdkantoor: Nieuwe baan 4
  2430 Laakdal
x

Login voor kandidaten


Over ons

McFleming is een werving en selectiekantoor actief in Vlaanderen, Wallonië en de Nederlandse Grensregio. Wij houden ons voornamelijk bezig met het zoeken naar geschikte kandidaten voor openstaande functies in vast dienstverband. Onze kantoren zijn verspreid over gans Vlaanderen en indien mogelijk zijn we ook bereid om ons te verplaatsen om onze kandidaten tegemoet te komen.

Als selectiekantoor beschikken wij over een groot klantenbestand en dit zowel bij de grote bedrijven als de kleinere KMO. In de volgende sectoren zijn we het meest actief:

  • Financiële sector
  • Bouwwezen
  • Industrie en produktie
  • Technische wereld
  • Commerciële en de Dienstverlenende sector

Al onze medewerkers beschikken niet alleen over een jarenlange ervaring als recruiter, maar ook hebben ze allen een degelijke ervaring opgebouwd aan de bedrijfszijde. Daarbij heeft ook iedere recruiter een specialisatie opgebouwd binnen één van de bovenvermelde sectoren. Het zijn allen gemotiveerde medewerkers die actief mee op zoek gaan naar een nieuwe en passende job. Het is voor hen dan ook een uitdaging een win win te creëren voor al de betrokken partijen. Onze kandidaten behandelen met respect is voor ons uitermate belangrijk en van ons mag U steeds de nodige feedback verwachten gedurende gans de sollicitatieprocedure.

 

© McFleming Recruitment