387
Vacatures online

McFleming Recruitment

Kantoren: Gans Vlaanderen
   
Hoofdkantoor: Nieuwe baan 4
  2430 Laakdal
x

Login voor kandidaten


Opdrachtgevers

Bedrijven zijn steeds op zoek naar goede werknemers. Helaas is dit niet altijd evident. Vaak zijn aanwervingen een tijdrovende bezigheid die een HR afdeling of de verantwoordelijke kunnen overbelasten. Bovendien is de investering in het plaatsen van vacatures ed geen garantie voor een positief eindresultaat.

Bij McFleming betaalt U enkel een scherp geprijsde selectie fee ( eventueel met garantie) bij een daadwerkelijke aanwerving van onze kandidaat. Geen voorschotten, ellenlange juridische contracten ed...

Bij ons behoudt U de volledige vrijheid aangezien wij niet werken met exclusiviteits contracten. Wij zijn van mening dat het aan ons is om sneller en efficiënter te werken dan onze concurrentie.

Wij zijn aanwezig op de belangrijkste vacature sites en het plaatsen van de vacatures is steeds ten onze laste. Dit betekent reeds een aanzienlijke risico vermindering, kosten en tijdsbesparing voor U als bedrijf.

Wij werken met het meest geavanceerde en gespecialiseerde IT systeem zodat wij niet alleen onze kandidaten, maar ook onze klanten zo efficiënt mogelijk kunnen beheren.

Wij beschikken over een uitgebreide databank van CV's die met een grote zorgvuldigheid up to date wordt gehouden. Afhankelijk van het gezochte profiel weten wij door onze ervaring het juiste medium aan te spreken om zo de juiste kandidaat te vinden.

Onze kantoren zijn verspreid over gans Vlaanderen en alle medewerkers beschikken over de juiste ervaring en specialisatie in hun domein. Naast hun ervaring als recruiter hebben zij ook allen een ruime ervaring in het bedrijfsleven, zodat zij ook weten wat een bedrijf nodig heeft.

Wij kunnen voorzien in een gericht assessement, afhankelijk van het gezochte profiel, doch omwille van onze mening en deontologische redenen besteden wij deze uit aan een onafhankelijke derde partij

Bij McFleming staat respect voor de kandidaten alsook flexibiliteit en confidentialiteit naar onze klant op de eerste plaats. Wij beloven geen toeters en bellen maar gaan wel actief en gericht op zoek voor U naar de meest geschikte kandidaat. Verwacht van ons geen talloze cv’s, maar wel enkele die kort in de buurt zullen zijn. Het is aan U om de finale beslissing te nemen wel of niet met een door ons voorgestelde kandidaat in zee te gaan.

Heeft U nog vragen?

Neem contact met ons via mail of per telefoon.

Een persoonlijk contact met één van onze medewerkers is uiteraard steeds vrijblijvend.

 

© McFleming Recruitment